quality

От създаването си до отпадането на изискването за лицензиране „Аглая 11” ЕООД беше лицензирана от Дирекция „Консулски отношения” на Министерство на външните работи за извършване на официални преводи на документи за България и чужбина с договор № 1901. От март 2018 г. лицензионният режим отпадна.

Агенцията работи успешно както на българския, така и на европейския пазар, като обслужва държавни институции, международни и български организации, адвокатски, строителни и консултантски дружества, вериги за хранителни стоки, както и други фирми в частния сектор.

Наш основен приоритет е качеството

Постигаме това чрез прилагане на процедури и процеси за управление на цялостното качество на услугата – от приемането на заявката за превод до предаването й на клиента. Всеки клиент за нас е важен. Ето защо обръщаме особено внимание на специфичните изисквания и потребности на всеки клиент, независимо дали е частно лице с един единствен документ или голяма международна корпорация с големи по обем документи за превод.

От месец юли 2013 г. Агенцията е сертифицирана по стандарт EN 15038:2006 за качеството на преводаческите услуги, разработен специално за доставчиците на преводачески услуги. Този сертификат е доказателство за декларираното от нас качество и стремежът ни да отговорим и на най-високите изисквания на нашите клиенти. Валидността на нашия сертификат можете да проверите ТУК.

НАШАТА МИСИЯ

Агенция за преводи „Аглая 11“ има ясна мисия – да спомага за успеха на своите клиенти в световен мащаб и да улеснява комуникацията им със света чрез предоставяне на качествени, своевременни и достъпни преводачески услуги, съобразени с потребностите и изискванията на клиента.

mission

Основни принципи в нашата работа

  • Професионализъм и компетентност
  • Коректност, лоялност и етичност
  • Поверителност и дискретност
  • Качество на услугите
  • Ориентираност към клиента
  • Гъвкавост и адаптивност

Свържете се с нас

за запитване за превод или с въпрос относно процедурите за превод и легализация на документи!

Меню