Ние вярваме, че нашите доволни клиенти са най-доброто мерило за качеството на нашите услуги и за успеха на екипа ни.

Адвокатско дружество „Георгиев и съдружници“ използва услугите на „АГЛАЯ 11“ ЕООД от няколко години. „АГЛАЯ 11“ ЕООД извършва преводи, легализация и заверки на документи, изготвяни от Адвокатско дружество „Георгиев и съдружници“ за наши чуждестранни и български клиенти. „АГЛАЯ 11“ ЕООД изпълнява възлаганите от нас преводи винаги коректно и в срок. Преводачите на „АГЛАЯ 11“ ЕООД притежават отлични познания относно юридическата терминология.

адв. Венета Теофилова.

Съдружник, Адвокатско дружество "Георгиев и съдружници"

Със задоволство можем да отбележим, че предоставените ни от АГЛАЯ 11 услуги напълно отговарят на нашите изисквания и спомагат за успешното и навременно изпълнение на ежедневните ни задачи. Нещо повече, за дългогодишната ни съвместна работа фирмата се доказа като качествен и надежден партньор, който изпълнява с високо качество, добросъвестно и конфиденциално, задълженията, които поема, дори и в най-кратки срокове.

Препоръчваме  АГЛАЯ 11 на всеки клиент, който се нуждае от високо качество в областта на преводите и легализацията.

Димитър Джендов

Управител, Глобал Консултинг ЕООД

По отношение на съвместната ни работа с “АГЛАЯ 11″ бих могъл да кажа, че винаги са били професионалисти – всичко е изпълнено перфектно в определения срок. Какво по-добро от това?

Станислав Захариев

Регионален мениджър, Hell Energy Drink

Когато имам нужда от бърз превод за адаптация на филм, винаги търся АГЛАЯ. Имам причина: там ще го направят и бързо и качествено.

Лъчезар Петров

Режисьор, „ТЛ МЕДИЯ” – студио за видеопродукция и постпродукция

Услугите на агенция „Аглая 11” ни бяха препоръчани от наш корпоративен партньор. Всички преводи се изпълняват коректно, качествено и в срок. Работата на преводачите и обратната връзка с агенцията са на високо ниво.

Горан Райновски

Акаунт Мениджър, НУРТС България

Меню